Passiflora
  • plant_Helenium detail.jpg

Onze tuinen

Tijdens openingstijden kunt u heerlijk rondstruinen en inspiratie op doen voor uw eigen tuin. En heeft u vragen? Stel ze gerust. We vertellen u graag over onze tuin en de planten. Ook kunt u even bijkomen in onze theetuin, genieten van de mooie plantensoorten en zoemende bijen in de bijentuin en de zintuigen laten prikkelen in de belevingstuin.

Onze mooie borders zijn trouwens ook bij uitstek geschikt ook voor het maken van trouwreportages. Het eerste bruidspaar werd op 20 juni 2014 gespot.

Wij bieden mensen die een connectie hebben met Passiflora, de mogelijkheid om een ruimte te huren voor een vergadering, om iets te vieren of een andere gelegenheid. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De huur bedraagt € 35,- per uur. Er is dan een medewerker aanwezig om u te helpen.

Theetuin

In de theetuin kunt u even pauzeren of bijvoorbeeld wachten tot uw haardhout ingeladen is. Wij schenken u graag een heerlijk kopje thee of koffie.

Bijentuin

In onze bijentuin achter de kapschuur staan prachtige bijenplanten om de bedreigde bijen van nectar te voorzien. De plantensoorten komen oorspronkelijk van de Amerikaanse prairie, zoals Echinacea en Silphium. De bijenkasten staan bij het theehuisje.

Belevingstuin

De belevingstuin van Passiflora is heerlijk om een wandeling te maken. De paden zijn aangepast voor rolstoelen waardoor nog meer mensen kunnen genieten van de mooie bloemen en planten in de tuin. Een deel van de belevingstuin is bovendien als pluktuin ingericht.

Rondleidingen

Onze cliënten laten u graag onze kwekerij zien. Een rondleiding is mogelijk voor groepen tot 15 personen. De groep wordt ontvangen met koffie en gebak en indien gewenst is het mogelijk dat een van de begeleiders wat dieper op de vragen ingaat. De kosten zijn € 5,- per persoon. Informeer naar de mogelijkheden voor bezoek van kleine of grotere groepen aan Passiflora.