Passiflora
  • plant_Helenium detail.jpg

Haardhout

Passiflora is er ook voor openhaardhout. Wij bezorgen het hout graag bij u thuis en stapelen het daarna ook nog op. In bijna alle gevallen leveren we het hout aan huis omdat dit natuurlijk een prachtige activiteit is voor onze werknemers. Er is helaas wel een lange wachttijd. 

We verkopen natuurlijk ook hout in zakken maar ook dat moet nog wel even liggen want echt droog hout stoken is beter voor het milieu. Als u als klant ruimte heeft om het hout op te slaan dan raden we ook aan het hout nog minimaal een jaar te laten liggen.

Reserveren
Het hout wat we leveren bestaat grotendeels uit hardere houtsoorten, dus ook eik en es. Idereen is natuurlijk welkom om het productieproces ter plekke te komen bekijken.

Prijzen

Los gestorte bak haardhout (+/- 0,8m3) € 120,-
Zakken haardhout in de kas € 9,50
Kleine zakjes aanmaakhout en haardhout € 4,50
Bezorgkosten € 12,- +
€ 0,35 per km
Stapelen op plek naar keuze (per bak) € 6,-

Het is van belang dat u thuis bent wanneer het hout geleverd wordt, dit is ook leuk voor onze werknemers. Veel van onze klanten maken gebruik van de actie stapelen gratis in ruil voor een kopje koffie of een glaasje fris. Op deze manier leert u onze werknemers kennen en hebben beide partijen een fantastische ochtend. Onze werknemers zijn in het bezit van mobiele pinapparatuur zodat er direct na de levering betaald kan worden.

Per keer is het mogelijk om maximaal twee bakken hout te bezorgen.

  • IMG_4913,b.jpg
  • haardhout (1).JPG