Passiflora
  • plant_Helenium detail.jpg

Nl doet bij Passifora altijd weer een feestje

We kijken graag nog even terug op 15 en 16 maart. Het voorjaar komt eraan en de extra handen waren zeer welkom.

 

Het was weer genieten bij zorgkwekerij Passiflora waar zowel op vrijdag als op de zaterdag de krachten gebundeld werden om voor het nieuwe tuinseizoen alles weer netjes te maken.

Het team beleidsmedewerkers en accountmanagers van Alliade, afdeling Financiën deden vrijdagochtend de aftrap, ze namen de balie van Passiflora onder handen, die aan een schilderbeurt toe was.

Op de zaterdag waren er ook veel vrijwilligers uit de woonwijk Maartenswouden maar ook uit omringende dorpen en deze actie heeft ook weer een nieuwe vrijwilliger opgeleverd.

De werkzaamheden die uitgevoerd werden liepen uiteen, van het schoonmaken van bestrating met de hogedrukspuit tot het snoeien van de rozen en fruitbomen op ons complex. Ook op de kwekerij werd een flinke slag geslagen door de etiketten weer bij de planten te zetten.

Dat op dit soort dagen de ontmoeting tussen onze werknemers en de vrijwilligers hartverwarmende tafrelen oplevert is altijd weer een mooie bijkomstigheid. Tijdens de koffie, waarbij de oranjekoek natuurlijk niet ontbrak werden nieuwe vriendschappen gesloten en oude bekenden voelden zich meteen weer thuis. Ook de lunch werd met als andere jaren weer verzorgd door Brasserie Carre eveneens onderdeel van Alliade en gevestigd in de woonwijk Maartenswouden.

We willen alle werknemers en vrijwilligers bedanken dat ze weer zo’n belangrijke bijdrage hebben geleverd tijdens deze dagen en dat het oranje zonnetje niet ontbrak maakte het feest compleet.