Passiflora
  • plant_Helenium detail.jpg

Plezier delen met de mannen van Passiflora

Na het bezorgen van hout aan één van de afnemers stuurden ze een hartverwarmende mail aan ons. De tekst willen we met iedereen graag delen.

10 januari 2023

Dag Tijs,


Vanmorgen was het een klein feestje aan de Fiifhoeke. wat was het leuk de mannen weer te zien.Sommigen wisten nog dat ze al eerder geweest zijn. Het werk is prima uitgevoerd, en de koffie met de warme stroopwafels verdween als sneeuw voor de zon. Ik heb Jan en Walter beloofd dat ik je laat weten dat we trots op het hele team zijn. De kassier heeft zijn bankzaken keurig afgewerkt en zo is het een dag met een gouden randje. Het hout is natuurlijk heel welkom, maar op zich is dat toch bijzaak als je mag delen in het plezier van en met deze mannen. Voor ons zijn het helden.
Zet ons maar weer voor zo snel mogelijk op de lijst. Een groot compliment voor alle vrijwilligers en personeel  die jullie mooie werk zinvol maken.
We horen wel wanneer we weer mee mogen doen. GRAAG!  Jij nog een heel mooi en goed 2023 gewenst. Dat het in elk opzicht positief mag zijn.

Met groet Gerard en Fransje Krielaart